the white caviar
Bogle White Caviar
Szeroko znany kawior rosyjski i irański, zwany także czarnym złotem, niedawno zyskał nowego konkurenta, który był znany już w w starożytnym Rzymie i Grecji jako „perły Afrodyty”.
Perełkowa biała ikra znana również jako biały lub perłowy kawior to jaja jadalnego ślimaka Helix Aspersa Muller.
Bogelgroup GmbH jest jedną z największych firm zajmujących się hodowlą tego typu ślimaków w Europie Środkowej.
Ekologiczne gospodarstwo znajduje się w środku zielonych Mazur, z dala od miast i obiektów przemysłowych.
Biały kawior to jeden z najbardziej elitarnych pokarmów na świecie. Promowany jest przez degustacje w najlepszych restauracjach i obiektach handlowych świata: berlińskim KaDeWe, na zawodach polo i innych elitarnych wydarzeniach.
Potwierdzeniem wyjątkowości i wysokiej jakości produktu jest przyjęcie na członka Academie Culinaire de France
premium food
White caviar conquers the most elite stores in the world. It is already available in the legendary Berlin KaDeWe. The product is recognized by the best chefs in the world. Bogle Group supports elite sports – polo. On the occasion of the polo competition, the best chefs in the world serve white caviar, to the satisfaction of the participants of the events.
appreciated by the best!
On Saturday, 8 December 2018, Académie Culinary de France (French Culinary Academy) hosted Dîner de Chasse for its members at the Hôtel du Collectionneur in Paris. Several hundred people gathered at the party, which brought together chefs from Académie Culinaire de France, suppliers of restaurants and friends. Bogle White Caviar received a prestigious award!
Elite sports
— Snow Polo World Cup in St. Moritz
• Cooperation with the Badrutt Palace
Hotel
• World Cup in Bendura Bank Snow Polo
in Kitzbühel
• Julius Bar Beach Polo World Cup in
Sylt
Polo has been played for over 2600 years. This
is one of the oldest known team sports in the world
and probably the most luxurious. We could not miss it!